Warning: sizeof() [function.sizeof]: Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/be-delicious.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall.php on line 245

Warning: sizeof() [function.sizeof]: Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/be-delicious.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall.php on line 245
Hormonforstyrrende stoffer - Shampoo til gravide

Gravide og shampoo

Så du programmet “Mission: Baby” på DR1 her til aften? Så lærte du sikkert, at parabener ER noget skidt – og at det faktisk ikke længere er et tvivlsspørgsmål. Det er klart, at de kosmetikfirmaer, der ikke kan finde ud af at producere ordentlige produkter uden parabener, prøver at så tvivl.

Men er du gravid, eller vil du gerne være gravid, er der ingen tvivl: Du skal bruge shampoo og hårpleje uden hormonforstyrrende stoffer!

Hormonforstyrrende stoffer i hårpleje

En af de store syndere, når det gælder hormonforstyrrende ingredienser i kosmetiske produkter er parabener. Dem skal du undgå i det omfang, det er muligt. Og det kan du gøre ved at bruge bl.a. hårprodukter og kosmetik uden parabener. Flere og flere tager det alvorligt, og det kan vi se på salget af vores shampoo uden parabener, der vokser med voldsom hast.

Gravid og parabener / hormonforstyrrende stoffer

Det giver næsten sig selv, at er du gravid, skal du undgå alt, der kan påvirke dit foster. Og derfor skal du undgå at udsætte dig selv for hormonforstyrrende stoffer som f.eks. ptalater, parabener etc. Undgå at bruge kosmetik, der indeholder disse stoffer. Undgå hudcremer med indhold af parabener – og styr uden om slik, der ofte er konserveret med parabener.

Børn og parabener

Selvfølgelig skal dine børn ikke udsættes for hormonforstyrrende stoffer. Derfor har vi en komplet serie med shampoo, detangler og styling til børn fra 0 år – og ingen af produkterne indeholder parabener, allergener eller sulfater. Du kan se dem her: Hårprodukter til børn.

Del på Facebook

Andre interessante indlæg:

  • Ingen Kommentarer
  • Oprettet den 7. april 2009
 
    Ingen Kommentarer

Skriv et svar

* - skal udfyldes