Warning: sizeof() [function.sizeof]: Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/be-delicious.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall.php on line 245

Warning: sizeof() [function.sizeof]: Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/be-delicious.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall.php on line 245
Extensions - Remi / Remy hår og kunstigt hår

Extensions på bd-store

Så er de første ganske få varenumre inden for clip on extensions parate til salg på bd-store.dk!  Det er extensions fremstillet af syntetisk hår og i de såkaldte Crazy Colors. Lige nu er der otte forskellige og heftige farver at vælge mellem. Men meget snart udvides vores sortiment betydeligt med både mere kunstigt hår og ægte hår – det kaldes også for Remi eller Remy hår.

Kvalitets hair extensions

Vi har tjekket markedet for extensions i Danmark, og vi er ikke blege for at melde ud, at det ser ret sørgeligt ud de fleste steder. Kvaliteten er ganske enkelt for ringe på rigtig meget af det ægte hår, der sælges som hair extensions i Danmark. Det gør vi noget ved – og vi har gjort en kæmpe indsats for det!

Hair extensions med clips Extensions med tape Tilbehør til hairextensions
 Gå direkte til: Clip on / Clip off  Gå direkte til: Tape trenser  Gå direkte til: Tilbehør 


Kina – landet med det bedste ægte hår

For at sikre den absolut bedste kvalitet har vi rejst rundt i Kina sammen med kinesiske eksperter for at finde de producenter af ægte hår, der virkelig kan levere varen. Og dem fandt vi – nogle ganske få blandt de mange, vi besøgte.

Vi har sikret os, at alle produkterne – både det kunstige hår og det ægte hår – fremstilles og forarbejdes under ordentlige forhold for både ansatte og miljø. Det synes vi, er det mest korrekte. Vi har opstillet en lang række kvalitetskrav, og vi har en ekspert til at udføre kvalitetskontrol før afsendelsen fra Kina til Danmark.

Hair extensions på bd-store

Produktionen af første sending er ved at være afsluttet, og det betyder, at der afsendes en container fra Kina umiddelbart efter endt kvalitetskontrol. Når varerne er ankommet til vores lager, kvalitetskontrolleres de påny – og så kommer de til salg på www.bd-store.dk

Du vil ikke finde tjavset og tyndt hår – men udelukkende perfekt forarbejdede hair extensions. Og når vi siger, det er ægte hår, så passer det. Hos os bliver du ikke spist af med en blanding af Remi hår og kunstigt hår under påskud af, at det er den bedste løsning. Det er det nemlig ikke!

Glæd dig til de bedste hair extensions i Danmark lander – så bliver det endnu nemmere at få en god hårdag!

Del på Facebook

Andre interessante indlæg:

  • Ingen Kommentarer
  • Oprettet den 24. marts 2009
 
    Ingen Kommentarer

Skriv et svar

* - skal udfyldes