Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/be-delicious.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/be-delicious.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall.php on line 245

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/be-delicious.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall.php on line 245
Hår Archives - Alt om hår og skønhed - Be-delicious

Danmarks bedste julegave

Nu er det altså snart jul igen, og det er på høje tid at få fyldt gaveposerne op. Som vanligt er der mange, der kæmper med at finde på gode gaveideer til jul. De bedste julegaver er personlige, af høj kvalitet og ikke usunde. Og ved du hvad? Det er præcist sådan nogle julegaver, du kan købe på bd-store.dk!
Læs resten af indlægget hér »

 

Vind hårprodukter

Vi har netop lanceret en lille konkurrence: Bliv fan af bd-store på Facebook inden 29. marts 2010, og du er med i en lille lodtrækning om nogle lækre pakker med hårprodukter. Hvis du allere ER fan af os på Facebook, er du selvfølgelig med i lodtrækningen.

Vær med i konkurrencen om 2 gavepakker efter eget valg. Du kan frit vælge et af følgende sæt:

  • Sæt til tørt hår – værdi 298 kr.
  • Sæt til farvet hår – værdi 298 kr.
  • Sæt til glatning – værdi 494 kr.

Skynd dig ind på vores fanside og bliv fan – KLIK HER!

Fortæl alle dine venner og veninder om konkurrencen – får vi mange fans, kan du godt regne med, at der kommer flere lodtrækninger!

 

Nye hair extensions pakker

I dag har vi udvidet vores sortiment af hair extensions med syv nye pakker, der hver består af hele 10 baner med hår. Og selvfølgelig med clips monteret, så de er parate til at blive sat i dit hår med det samme, du får dem i postkassen. Jo – det er i samme høje kvalitet som de andre hair extensions fra os, og det er den kvalitet, vi kalder for Danmarks bedste.
Læs resten af indlægget hér »

 

Valentinsgave – hårprodukter til halv pris

Vi har slet ikke kunnet vente med at skrive dette – for fra og med dette øjeblik kan du købe en lang række Inebrya hårprodukter til HALV PRIS! Ja – den er god nok: 50 % rabat!

Vi skal simpelthen have ryddet lidt op på vores lagerhotel, og det kommer dig til gode i form af mere end 20 forskellige og super lækre Inebrya produkter til halv pris.

SKYND dig at shoppe løs – tilbudet gælder, så længe lager haves.  KLIK HER OG SPAR KASSEN!
Der er skønne sager til både hende og ham – hvad med at spare lidt på Valentins gaven?

Du finder både hårprodukter og after shave, voks og meget mere fra Inebrya til halv pris – så du kan roligt tillade dig at spare lidt på Valentinsdagsgaven til den udkårne. Giv en kvalitetsgave – og køb den til halv pris:

Køb Inebrya til halv pris – klik her

P.S.: Nogle af produkterne til halv pris har vi kun få styk på lager af – så det gælder om at handle hurtigt 😉